Voor jezelf kiezen

Authentiek zijn

Je verlangt naar helderheid en innerlijke rust. En wilt de juiste keuzes voor jezelf maken.
Maar je merkt steeds meer dat jouw hoofd niet alle antwoorden in pacht heeft. Ik ga je leren staan voor wie je Echt bent.  Dit betekent focus houden op wie je bent en wat jij nodig hebt om puur jezelf te kunnen zijn, inclusief jouw hoogsensitiviteit.

Er is aandacht voor wat jij nodig hebt en wat jou nog tegenhoudt.
Ik ga je leren om te luisteren naar jouw intuitie die jou de juiste weg wijst.  Jouw hart dat je vertelt wat jij nodig hebt om gelukkig te zijn.

En ik help je de juiste mindset te ontwikkelen om jezelf neer te zetten.
Jouw energie vertelt je of je nog steeds op de goede weg bent.
Als je authentiek mag zijn, voel je jouw energie volop stromen. 

Meer vrijheid

Als jij jouw sensitiviteit omarmt kan het allemaal zoveel makkelijker. Door te luisteren naar jouw intuitie en energie, neem je regie over jouw leven en kies je eindelijk voor jezelf. Je mag stoppen met ploeteren!

Adriana Visser, Kennisexpert & HSP mentor

Adriana Visser, Kennisexpert & HSP mentor

Door mijn hoogsensitiviteit heb ik mijn hele leven met mijn hart en gevoel mogen werken. En is mijn intuïtie mijn grote kracht. Ik heb geleerd mezelf te waarderen daar waar anderen dit niet konden. Simpelweg omdat ik niet aan hun norm voldeed.
Naast hoogsensitief ben ik hoogbegaafd. Dat is mijn tweede kracht. Ik ben helder in mijn denken, zie in een ogenblik vele mogelijkheden en verbanden. En ben zeer ervaren in het werken met een positieve mindset.
Tijdens mijn burn-out kwam ik erachter dat mijn derde kracht healing is. Als ik terugkijk kon ik als kind al met energie werken en deze waarnemen. Nadat ik me hiervan bewust was, leerde ik hoe ik mijn energie en die van anderen in balans kan brengen en daarmee henzelf, hun leven en werk.

Mijn hele leven heb ik altijd ernaar gestreefd om zoveel mogelijk mezelf te zijn en een balans te creëren op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel niveau. Daardoor ben ik zowel geschoold in de sociale wetenschappen als in therapie, coaching, energiewerk als bewustzijn. Ik heb altijd in mijn ontwikkkeling geinvesteerd.

En nu bied ik jou de helderheid en structuur om te kiezen voor de vrijheid om jezelf te zijn en authentieke keuzes te maken.

 

Vraag een
Kennismakingsgesprek aan

Live of online in overleg

Tijdens dit verhelderend gesprek bespreken we jouw wensen om meer levensvreugde en werkgeluk te ervaren met jouw hoogsensitiviteit.

Ik wil met je werken als je commitment maakt én toont.  Als je de verantwoordelijkheid neemt en op jezelf kunt reflecteren. 

Contact

12 + 12 =