De sensitieve professional

jouw kwaliteiten ontwikkelen
Voor jouw waarde staan

Je bent een ambitieuze HSP en je bent er klaar mee om jezelf kleiner te maken. Je wilt gaan staan voor jouw waarde. Ik leer je om met jouw sensitiviteit, talenten en kwaliteiten vanuit zingeving te werken en jezelf krachtig neer te zetten.

Je wilt als Sensitieve professional Next Level gaan.

Je weet dat er veel meer in je zit

 • Je raakt gestresst van jouw werk
 • Je krijgt er geen energie meer van
 • Je vraagt je af of dit nu alles is
 • Je ziet altijd net iets sneller de oplossing voor dingen dan de andere mensen om je heen
 • Je voelt anderen snel aan en houdt veel rekening met ze
 • Je weet dat je het anders zou moeten doen, maar wat en hoe dan?
 • Om je heen volgen allerlei mensen hun hart en je vraagt je af of jij dat ook zou kunnen doen
 • Je bent toe aan een uitdaging
 • Je ligt ’s nachts te piekeren
 • Je durft geen andere keuze te maken want je hebt nu zekerheid
 • Je vraagt je of hoe je voor jouw waarde kunt staan

Jij vraagt je al langer af hoe je sensitiviteit als kwaliteit in kunt gaan inzetten. Je vindt het in de praktijk nog niet meevallen.

Je zou er graag meer over willen weten. En hebt behoefte aan handvatten om met een andere mindset naar jouw sensitiviteit te kijken. Zodat jij leert jouw sensitieve talenten als jouw goud in te zetten. En jij impact op jouw leven, werk, naasten maar ook de wereld hebt. Door jezelf te zijn.

Ik help je graag op deze ontdekkingsreis en om het beste uit jezelf te halen. Het traject “De sensitieve professional” is jouw pad naar professional leiderschap. Je gaat nu defintief keuzes maken die ervoor zorgen dat jij helemaal jezelf kunt zijn met jouw sensitiviteit als persoonlijke kracht.

Jij hebt de wereld iets te bieden!

De kwaliteiten van HSP

 • Je bent opmerkzaam en merkt details op die anderen missen
 • Je bent zeer empathisch en medelevend en houdt rekening met de gevoelens van anderen
 • Je bent een gewetensvolle medewerker
 • Je bent creatief en/of hebt creatief oplossend vermogen
 • Je houdt van harmonie. En spant je in om de onderlinge contacten tussen collega’s positief te laten verlopen
 • Jouw inlevingsvermogen zorgt ervoor dat de sfeer ook goed blijft.
 • Je kunt out of the box denken. En overziet snel verbanden, hierbij houd je het resultaat steeds voor ogen. 
 • Je bent perfectionistisch ingesteld en zal altijd het maximale uit jouw werk willen halen.
 • Je beschikt over een sterke intuïtie. Je doorziet mensen en kunt voorzien wat er mis of juist goed zou kunnen zijn voor jouw client, bedrijf etc.
 • Je bent een diepe denker

Inhoud van het programma

Alleen de Impactsessies zijn al onbetaalbaar, doordat ik meteen naar de kern ga. En jij sneller en makkelijker naar jouw Next Level gaat.

Maar om ervoor te zorgen dat jij kunt kiezen voor jouw blijvende doorbraak ontvang je ook nog tussentijdse begeleiding en verdiepende opdrachten. Als kennisexpert bied ik je helderheid en structuur. Samen gaan we grote stappen in jouw werkgeluk & leiderschap zetten.

De impactsessies

Door mijn ijzersterke intuitie & hoogbegaafdheid zie ik jouw potentie maar ook welke angsten, belemmeringen en blokkades je te doorbreken hebt. Met mij als jouw mentor gaan we naar de kern en voor de definitieve doorbraak.

De tussentijdse begeleiding

De begeleiding is afgestemd op de impactsessies en bestaat uit opdrachten  op maat en wekelijks mailcontact.

De modules

Deze modules vormen de rode draad van de opleiding en vind je terug in de Floreeracademie.

Energie krijgen van jouw werk

Door jezelf te kunnen en mogen zijn op jouw werk, geeft het jou energie en plezier. We bekijken wat je kunt veranderen, zodat je meer ontspannen jezelf kunt zijn.

Veerkracht & zingeving ervaren

Je gaat jouw kwaliteiten als HSP bewust inzetten in jouw werk. We onderzoeken samen wat jouw talenten zijn en hoe je deze beter kunt gaan inzetten.

Werken vanuit waarden & drijfveren

Als jij je bewust wordt van jouw waarden en drijfveren, weet je ook wat je terug wilt vinden in jouw werk en waar je absoluut niet tegen kunt.

Authentiek werken

Samen bekijken we hoe jij verder kunt groeien op authentieke wijze, zodat je helemaal jezelf kunt zijn. Je niet meer hoeft te worstelen en jezelf steeds moet aanpassen.

Ontwikkelen van talenten & competenties

Je gaat jouw kwaliteiten als HSP bewust inzetten in jouw werk. We onderzoeken samen wat jouw talenten zijn en hoe je deze beter kunt gaan inzetten.

Ontspannen gedrevenheid

Als gedreven HSP heb je vaak de neiging om tot het uiterste te gaan. Maar dat geeft niet altijd het beste resultaat, daarvoor moet je ook afstand kunnen nemen.

Intuitief leiderschap

Luisteren naar jouw innerlijk compas zorgt voor moeiteloosheid en genereert enorm veel energie. Je toetst jouw keuzes aan wat Echt goed voor jou is.

Persoonlijk leiderschap

Je bereikt de mooiste versie van jezelf, jouw werk en vooral jouw leven door voor jezelf te kiezen. De regie te nemen en deze niet langer uit handen te geven aan anderen of omstandigheden.

Valkuilen & kansen

Tijdens dit traject leer jij jezelf beter leer kennen. Je krijgt inzicht in jouw valkuilen en kansen. We gaan in op jouw ontwikkelingsvragen en eventuele werkgerelateerde problemen die jij ervaart. Altijd is de insteek dat jij in jouw sensitiviteit als kwaliteit kunt inzetten. Je krijgt meer inzicht in wie je bent en hoe jij verder kunt groeien, daarnaast kunnen we uitzoeken wat jou nog blokkeert en wat je wilt veranderen.

Je gaat onderzoeken waar je gelukkig van wordt, wat jou energie geeft en vervolgens gaan we dat samen uitwerken en neerzetten. Samen gaan we dan jouw werk dusdanig vorm geven dat het beter bij jou past.

Jaar docent & trainer

jaar HSP Specialist

Jaar coach Persoonlijke ontwikkeling

Wat zijn jouw resultaten

Je kunt jouw kwaliteiten inzetten

Je wordt gelukkig van jouw werk

Je hebt energie

Je ervaart zingeving

Je voelt anderen snel aan, maar trekt wel jouw grenzen

Je volgt jouw hart

Je voelt je geinspireerd

Je staat voor jouw waarde

Je maakt impact

Je bent jezelf

Je weet wat jij nodig hebt

Je hebt de regie

“Ik ben zo fijn geholpen door Adriana. Eindelijk iemand die meteen begrijpt wat je bedoelt zonder heel veel woorden. Ben veel rustiger geworden en kan goed hoofdzaken en bijzaken scheiden nu. Na behandeling geen chaos meer in mijn hoofd. Echt een topper voor als je hoog-sensitief bent.

Willemein

Adriana heeft mij geleerd mezelf te worden. Het is zo fijn om iemand te ontmoeten die begrijpt hoe je werkt. Ze heeft me leren omgaan met gebeurtenissen in het verleden, me beter leren loslaten en me helpen mijn zelfvertrouwen te versterken en te durven geloven in mezelf.
Zij legde mij uit dat sensitief zijn mooi is en mij mij maakt, hoe ik steeds meer kan genieten van het leven zonder in de valkuilen van hsp zijn te trappen. Dat doe ik soms nog maar dan kan ik altijd weer bij haar terecht. Die openheid voelt zo fijn! Ik gun iedereen een coach zoals Adriana!
. “

Judith

Vraag jouw gratis online
Clarity call aan

Tijdens dit verhelderend gesprek bespreken we jouw mogelijkheden en bekijken we of je voldoende wenst te investeren maar ook tijd en ruimte gaat maken.

Ik wil met je  werken als je commitment maakt én toont.  Als je de verantwoordelijkheid neemt en op jezelf kunt reflecteren. Zodat de opleiding jou de impact biedt om prachtige resultaten te realiseren.

Contact

4 + 11 =