De sensitieve professional

jouw kwaliteiten ontwikkelen
Voor jouw waarde staan

Je bent een ambitieuze HSP en je bent er klaar mee om jezelf kleiner te maken. Je wilt gaan staan voor jouw waarde. Ik leer je om met jouw sensitiviteit, talenten en kwaliteiten vanuit zingeving te werken en jezelf krachtig neer te zetten.

Je wilt als Sensitieve professional Next Level gaan.

Je weet dat er veel meer in je zit

 • Je raakt gestresst van jouw werk
 • Je krijgt er geen energie meer van
 • Je vraagt je af of dit nu alles is
 • Je ziet altijd net iets sneller de oplossing voor dingen dan de andere mensen om je heen
 • Je voelt anderen snel aan en houdt veel rekening met ze
 • Je weet dat je het anders zou moeten doen, maar wat en hoe dan?
 • Om je heen volgen allerlei mensen hun hart en je vraagt je af of jij dat ook zou kunnen doen
 • Je bent toe aan een uitdaging
 • Je ligt ’s nachts te piekeren
 • Je durft geen andere keuze te maken want je hebt nu zekerheid
 • Je vraagt je of hoe je voor jouw waarde kunt staan

Jij vraagt je al langer af hoe je sensitiviteit als kwaliteit in kunt gaan inzetten. Je vindt het in de praktijk nog niet meevallen.

Je zou er graag meer over willen weten. En hebt behoefte aan handvatten om met een andere mindset naar jouw sensitiviteit te kijken. Zodat jij leert jouw sensitieve talenten als jouw goud in te zetten. En jij impact op jouw leven, werk, naasten maar ook de wereld hebt. Door jezelf te zijn.

Ik help je graag op deze ontdekkingsreis en om het beste uit jezelf te halen. Het traject “De sensitieve professional” is jouw pad naar professional leiderschap. Je gaat nu defintief keuzes maken die ervoor zorgen dat jij helemaal jezelf kunt zijn met jouw sensitiviteit als persoonlijke kracht.

Jij hebt de wereld iets te bieden!

De kwaliteiten van HSP

 • Je bent opmerkzaam en merkt details op die anderen missen
 • Je bent zeer empathisch en medelevend en houdt rekening met de gevoelens van anderen
 • Je bent een gewetensvolle medewerker
 • Je bent creatief en/of hebt creatief oplossend vermogen
 • Je houdt van harmonie. En spant je in om de onderlinge contacten tussen collega’s positief te laten verlopen
 • Jouw inlevingsvermogen zorgt ervoor dat de sfeer ook goed blijft.
 • Je kunt out of the box denken. En overziet snel verbanden, hierbij houd je het resultaat steeds voor ogen. 
 • Je bent perfectionistisch ingesteld en zal altijd het maximale uit jouw werk willen halen.
 • Je beschikt over een sterke intuïtie. Je doorziet mensen en kunt voorzien wat er mis of juist goed zou kunnen zijn voor jouw client, bedrijf etc.
 • Je bent een diepe denker

Inhoud van het programma

Alleen de Impactsessies zijn al onbetaalbaar, doordat ik meteen naar de kern ga. En jij sneller en makkelijker naar jouw Next Level gaat.

Maar om ervoor te zorgen dat jij kunt kiezen voor jouw blijvende doorbraak ontvang je ook nog tussentijdse begeleiding en verdiepende opdrachten. Als kennisexpert bied ik je helderheid en structuur. Samen gaan we grote stappen in jouw werkgeluk & leiderschap zetten.

De impactsessies

Door mijn ijzersterke intuitie & hoogbegaafdheid zie ik jouw potentie maar ook welke angsten, belemmeringen en blokkades je te doorbreken hebt. Met mij als jouw mentor gaan we naar de kern en voor de definitieve doorbraak.

De tussentijdse begeleiding

De begeleiding is afgestemd op de impactsessies en bestaat uit opdrachten  op maat en wekelijks mailcontact.

De verdiepende opdrachten

Thuis ga je met verdiepende opdrachten aan de slag die aansluiten bij jouw persoonlijke sessies.

Doelen van jouw traject op maat mag je natuurlijk volledig zelf bepalen, maar je kunt je ook laten inspireren door onderstaande thema’s;

Energie krijgen van jouw werk

Door jezelf te kunnen en mogen zijn op jouw werk, geeft het jou energie en plezier. We bekijken wat je kunt veranderen, zodat je meer ontspannen jezelf kunt zijn.

Veerkracht & zingeving ervaren

Je gaat jouw kwaliteiten als HSP bewust inzetten in jouw werk. We onderzoeken samen wat jouw talenten zijn en hoe je deze beter kunt gaan inzetten.

Werken vanuit waarden & drijfveren

Als jij je bewust wordt van jouw waarden en drijfveren, weet je ook wat je terug wilt vinden in jouw werk en waar je absoluut niet tegen kunt.

Authentiek werken

Samen bekijken we hoe jij verder kunt groeien op authentieke wijze, zodat je helemaal jezelf kunt zijn. Je niet meer hoeft te worstelen en jezelf steeds moet aanpassen.

Ontwikkelen van talenten & competenties

Je gaat jouw kwaliteiten als HSP bewust inzetten in jouw werk. We onderzoeken samen wat jouw talenten zijn en hoe je deze beter kunt gaan inzetten.

Ontspannen gedrevenheid

Als gedreven HSP heb je vaak de neiging om tot het uiterste te gaan. Maar dat geeft niet altijd het beste resultaat, daarvoor moet je ook afstand kunnen nemen.

Intuitief leiderschap

Luisteren naar jouw innerlijk compas zorgt voor moeiteloosheid en genereert enorm veel energie. Je toetst jouw keuzes aan wat Echt goed voor jou is.

Persoonlijk leiderschap

Je bereikt de mooiste versie van jezelf, jouw werk en vooral jouw leven door voor jezelf te kiezen. De regie te nemen en deze niet langer uit handen te geven aan anderen of omstandigheden.

Jouw traject op maat

Tijdens dit traject leer jij jezelf beter leer kennen. Je krijgt inzicht in jouw valkuilen en kansen. We gaan in op jouw ontwikkelingsvragen en eventuele werkgerelateerde problemen die jij ervaart. Altijd is de insteek dat jij in jouw sensitiviteit als kwaliteit kunt inzetten. Je krijgt meer inzicht in wie je bent en hoe jij verder kunt groeien, daarnaast kunnen we uitzoeken wat jou nog blokkeert en wat je wilt veranderen.

Je gaat onderzoeken waar je gelukkig van wordt, wat jou energie geeft en vervolgens gaan we dat samen uitwerken en neerzetten. Samen gaan we dan jouw werk dusdanig vorm geven dat het beter bij jou past.

Jaar docent & trainer

jaar HSP Specialist

Jaar coach Persoonlijke ontwikkeling

Wat zijn jouw resultaten

Je kunt jouw kwaliteiten inzetten

Je wordt gelukkig van jouw werk

Je hebt energie

Je ervaart zingeving

Je voelt anderen snel aan, maar trekt wel jouw grenzen

Je volgt jouw hart

Je voelt je geinspireerd

Je staat voor jouw waarde

Je maakt impact

Je bent jezelf

Je weet wat jij nodig hebt

Je hebt de regie

“Adriana heb ik uitgekozen in mijn zoektocht naar hulp. Adriana is gespecialiseerd in verschillende vakgebieden wat voor mij goed voelde, bij mij past. Tijdens de eerste ontmoeting voelde ik mij op mijn gemak, om mijn verhaal te durven delen, zonder enig ongemak. Adriana heeft een warm, rustige open houding en een luisterend oor, zonder enig oordeel. Er werden precies de juiste vragen gesteld op de juiste momenten. Ik had innerlijk kind stukken wat nog verder mocht helen, iemand die mij daar in kon “ondersteunen”. Adriana wist heel goed om verheldering te geven in mijn verhaal, zodat kwetsbare stukken voor mij duidelijk werden..stukken vielen op zijn plek, daar waar ik verder mocht gaan onderzoeken. Mede door hypnotherapie en energetisch werk van Adriana heb ik (ook) mijn gevoeligheid beter leren (er)kennen, dit wat mijn kracht is in dit leven. Het voelde alsof ik niet voor niets bij Adriana terecht was gekomen. Adriana wist mijn kracht goed te benadrukken, dat het helemaal oke is om “gewoon te mogen zijn” vanuit mijn essentie. Ik durf daarin steeds meer mijn ruimte in te nemen. Naast al haar professionele kennis/ vakwerk wat ze vanuit haar intuïtie super goed doet, vind ik Adriana een ontzettend fijn, zacht mens. Ik ben haar dankbaar voor al haar hulp op mijn pad. Ik zou haar zeker aanraden wanneer je een “steun in je rug” kan gebruiken. Sharona

Adriana heeft me heel goed aangevoeld en begeleid op mijn weg naar mijn authenticiteit.

De hypnose-techniek die zij gebruikte vond ik elke keer weer een feestje, wat gaf dat een ruimte. Dick

Vraag een
Kennismakingsgesprek aan

Live of online in overleg

Tijdens dit verhelderend gesprek bespreken we jouw wensen om meer levensvreugde en werkgeluk te ervaren met jouw hoogsensitiviteit.

Ik wil met je werken als je commitment maakt én toont.  Als je de verantwoordelijkheid neemt en op jezelf kunt reflecteren. 

Contact

7 + 15 =