19 jaar HSP specialisme

De kern van jouw

hoogsensitiviteit

Klaar met worstelen?
Ben jij toe aan een echte doorbraak?
Een traject dat Echt impact gaat hebben en jouw leven verandert?
Met dit traject ga je voor eens en voor altijd de kern van jouw hoogsensitiviteit begrijpen.
En weet je voortaan welke keuzes je moet maken

Diepgaande verwerking

Laat ik eerst een groot misverstand uit de weg ruimen. Hoogsensitiviteit is niet synoniem met overprikkeling of over emotioneel zijn. Waar het wel om draait, is dat jouw hersenen anders werken als je hoogsensitief bent. Dat heeft men wetenschappelijk aangetoond door onderzoek en MRI scans.

Bij mensen met hoogsensitiviteit zie je namelijk dat er meer hersengebieden actief zijn. Dit noemen we diepgaande verwerking. Mensen die hoogsensitief zijn, denken daadwerkelijk anders.

Als HSP specialist kan ik je vertellen dat diepgaande verwerking  dus de kern van jouw hooggevoeligheid vormt. En daarmee de bron tot inzicht in en groei met jouw hoogsensitiviteit.

Door de bewuste toepassing groei jij snel naar een krachtige mindset en meer zelfvertrouwen. Je staat niet langer stil en boekt blijvende vooruitgang.

Helderheid, innerlijke rust & kracht

Je kunt het traject naar wens online of in mijn praktijk in Leeuwarden volgen.

Innerlijke rust

Door met de aandacht naar binnen te keren, leer je de focus te houden op wat jij nodig hebt. 

Mindset

Je leert een krachtige mindset te ontwikkelen waardoor je meer voor jezelf en jouw leven gaat staan.

Energie

Word je bewust van jouw energie en die van anderen. Leer jezelf op te laden en te beschermen..

Innerlijke wijsheid

Je leert beter en meer naar jezelf te luisteren. Waardoor je krachtiger staat.

Eigenwaarde

Door jouw sensitiviteit ben je erg gericht op wat anderen nodig hebben. Regelmatig laat je hun behoeftes voor de jouwe gaan. Maar als jij jouw sensitiviteit echt als kracht wilt gaan inzetten, moet jij jouw mindset ook veranderen.

Je mag echt voor jezelf gaan kiezen! En steeds meer gaan loslaten wat anderen van je denken of vinden of zelfs voor je menen te mogen bepalen. Ik weet dat het moeilijk voor je is. Als HSP ben je exra gevoelig voor afwijzing. Je voelt je al anders of het wordt tegen je gezegd. Maar anders is niet minder!

Je bent niet minder je bent jezelf! En het word tijd dat jij jouw plek in neemt. Je mag er zijn en hebt de wereld zoveel te bieden.

De kracht van gedachten

Als HSP verwerk je alles diepgaand en denk je dus ook veel na. Je ziet sneller problemen maar ook oplossingen. En wij gaan ons nu richten op jouw gedachtenkracht!

Jouw mindset bepaalt grotendeels hoe jouw leven eruit ziet. Om jouw leven te veranderen moet je jouw gedachten veranderen. Negatieve gedachten zie je veerkrachtig onder ogen. En laat los waar je geen invloed op hebt.

Vervolgens focus jij jouw gedachten op waar jij naar toe wilt. Houd je niet in bij jouw verlangens, behoeftes en wensen. Gun jezelf het beste. Zie het, voel het of weet het alsof je al bent waar je wilt zijn.  Creer intenties en ondersteun ze met een krachtige energie. Maar zet ook stappen door jouw gedrag te veranderen. Jouw gedachten, verlangens, intenties, energie en gedrag moeten in overeenstemming met elkaar zijn. Aligned dus. Zo onstaat er balans en rust. Doordat alles een geheel wordt en er geen onderlinge discrepantie meer is.

Wat leer je?

Ik leer je constant stappen te zetten en vaardigheden te ontwikkelen voor jouw sensitieve lifestyle. Zodat het moeitelozer wordt om gelukkig met jouw sensitiviteit te zijn.

Inzicht

Je gaat volledig begrijpen wat de diepgaande verwerking voor invloed heeft.

Toepassing

Je leert deze kennis te te passen in jouw leven, voor meer acceptatie & geluk.

 

Krachtige gedachten

Doordat je de kern van jouw sensitiviteit begrijpt, ontwikkel je krachtige gedachten.

Grenzen

Jouw empathie hoort bij je. Maar je leert wel jouw grenzen te bewaken.

Zelfcompassie

Je bent vriendelijk voor jezelf en kiest voor zelfzorg.

Veerkracht

Je leert jouw veerkracht te vergroten en sneller terug te veren.

 

Hulpbronnen

Je wordt je bewust van jouw kwaliteiten en mogelijkheden.

Krachtige keuzes

Je maakt krachtige keuzes voor jezelf, omdat je het waard bent.

Vraag een
Focusgesprek aan

Live of online in overleg

Tijdens dit verhelderend gesprek bespreken we jouw wensen om meer levensvreugde en werkgeluk te ervaren met jouw hoogsensitiviteit.

Ik wil met je werken als je commitment maakt én toont.  Als je de verantwoordelijkheid neemt en op jezelf kunt reflecteren. 

Contact

15 + 7 =